Ahmet Nesin's Blog

Eylül 7, 2015

KIYIYA VURAN ÇOCUK VE DİĞERLERİ!..

Filed under: Uncategorized — ahmetnesin @ 7:33 am

kamerayi-silah-sanan-suriyeli-kucuk-kiz-hudea_923358_37-1427978481[1] 1686_1[1] ceylan-onkol_0[1] child[1] israel011[1] kamerayi-silah-sanan-suriyeli-kucuk-kiz-hudea_923358_37-1427978481[1]

 

 

 

cizre_de_vurulan_cocugun_sahile_vuran_cocugumuzdan_bir_farki_var_mi_h53980_b6403[1]

KIYIYA VURAN ÇOCUK VE DİĞERLERİ!..

 

Bunlardan kimi Kürt, kimi Filistinli, kimi Suriyeli. Anlayacağınız alayı Orta-Doğu’da yaşıyor. 2 gündür kıyıya vurmuş bir çocuğun fotoğrafına bakıp bakıp ağlıyoruz. İnsan olan herkes ağlar bu fotoğrafa, hatta insana benzerler de ağlamaya başlamış. Köşe yazılarına baktım, herkes duygusal, herkes salya sümük olmuş. Cumhurbaşkanı Receipt Tie if Air do gun da bu fotoğrafı görünce yıkıldığını söylemiş.

Sadece Cumhurbaşkanı Receipt Tie if Air do gun’a değil sözüm, bu fotoğrafı face’de, twitter’da yada sitelerinde yayınlayıp ağıt yakan herkese. O çocukla beraber bu fotoğraflara da bakın, bunlara üzülmediyseniz, yayınlamadıysanız, ağıt yakmadıysanız, bu kıyıya vurmuş çocuğa boşuna üzülmeyin. O zaman gidin oyunuzu bu cinayetleri işleyenlere, işletenlere verin. Yada susun.

Bu çocuklardan birincisi ölmedi ama kamerayı silah sandığından teslim olmuş durumda. Adı Hüda, yaşıyor mu bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum, çünkü ilk Diyarbakır Kitap Fuarı’nda 5 yaşındaki bir çocuk bana jeneratörün tank olduğunu sanmıştı. Çünkü bu çocuklar savaşla büyüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yapın »

Henüz yorum yapılmamış.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

WordPress.com'da Blog Oluşturun.

%d blogcu bunu beğendi: